ДИСКОТЕКА АКВА

"Дискотека Аква е една од попознатите дискотеки во регионот, гостувањата на голем број познати Пејачи од Македонската, како и од Српската и од Балканската естрада, па и пошироко, Светски познати Ди Џеи и многу други групи ја прават Дискотека Аква најдоброто место за незаборавни ноќни забави до раните утрински часови."


РЕСТОРАН

"Повелете во Ресторан Аква, нашите врвни готвачи ќе ве угостат со највкусните деликатеси, како и сите разни видови на јадења кои ќе ве остават без здив. Топлиот и пријатен амбиент, гостопримливоста и брзата услуга на нашиот персонал ќе направат да се почуствувате посебно. Музика во живо со познати бендови и групи од околината и пошироко."

БАЗЕН

"Аква центарот располага со вкупно 3 базени од кои 2 мали за деца на долниот спрат од центрот и еден голем на горниот кат со длабочина од 1.5 до 3 метри. Во склоп на базените функционира и кафе бар, како и беспалтни лежалкии чадори. Пливањето е напрепорачуваниот спорт во светски трендови за ослободување од секојдневниот стрес и мускулна релаксација според Светската Здравствена Организација."

ДЕТСКО КАТЧЕ

"Во склоп на Аква Центарот, се наоѓа и детското катче наменето за најмладите. Детското катче располага со најразлични видови на реквизити за деца од сите возрасти. Детското катче е вистинското место за одлична забава, дружење и креативност за најмладите."

МИНИ-ГОЛФ

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

МЕСМОН МАРКЕТИ

"Месмон Маркетите се препознатливи по големиот и квалитетен асортиман на производи . Разумните цени се уште една одлика на нашите маркети. Постојаните намаленија, бројните неделни акции, љубезниот персонал се нашите предности. На 3 локации во градот, Месмон автобуска станица, Месмон калиманова глава и Месмон плоштад. Во нашите маркети нудиме и најразновидно дневно мени на готвени јадења со врвни кувари и револуционерна машина Rational, храна приготвена без капка масло со единствен и природен вкус од сопствените состојки, без никакви додатоци и зачини."

ГОТОВА ЗДРАВА ХРАНА

"Компанија Моневи започна со нова програма на готвени јадења, печени во современи дигитални печки, без масло и без други дополнителни додатоци. На менито ќе пронајдете само свежа храна, сите видови месо, печено пиле, печен копан, со и без коска, разни видови риба, чорбалуци и мезалуци. Храна приготвена без капка масло, со единствен и природен вкус, приготвена со состојките од самата храна, без никакви додатоци и зачини. "