КОНТАКТ

КОНТАКТ ФОРМАКОНТАКТ ИНФО

За било какви прашања и резервации слободно контактирајте телефонски или пишете ни емаил, ке ви одговориме најбрзо што можеме.

Градски базен, 2300 Кочани, Р. Македонија

078 663 193

[email protected]

 
Резервирај

Резервирајте на мобилен или директно во дискотеката Ве очекуваме на незаборавна забава. ПОВЕЛЕТЕ!

078 663 193